VAR I DIN KRAFT

Nu får det vara nog. Jag är trött på alla fantastiska människor som förminskar sig själva. Till råga på allt har vi haft löss i familjen. Enligt djurens språk säger lusen: ”Ta tillbaka din kraft. Var i din kraft”!

 

Igår diplomerade jag ett gäng fantastiska människor till coacher. Då slog det mig än en gång hur bra vi (många och speciellt kvinnor) är på att förminska oss själva. Som coach och terapeut vet jag förstås att det beror på vilka sanningar vi har tvingats att lära oss. Jag vet också att vi kan, närsomhelst, välja att byta ut gamla sanningar och träna in nya.

 

Hur blir ditt liv om du lever fullt ut i din kraft?

 

När förminskar du dig? Varför? Vad beror det på?

Vågar du släppa det gamla, gå in i det nya och VARA I DIN KRAFT. Jag vågar!

 

sAnn


HÄLSA

”Hälsa är en förutsättning för en själ i växande”, Jesus

 

Växande är en drivkraft i coaching och för många (alla?) coacher. Vi vill växa och utvecklas som människor, i jobbet och personligt. Själens ständiga utmaning är att utvecklas och växa. Det hör ihop och är kanske samma sak.

 

Ponera att det är sant att hälsa är en förutsättning för en själ i växande. Då blir hälsan otroligt viktig (som om vi inte visste det). Men hur har vi/du det med hälsan? Gör du aktiva hälsoval? Tar du hand om dig? Varför lever du inte mer hälsosamt?

 

Jag har själv brottats med detta länge, kanske alltid. Jag har slarvat, ätit dåligt, sovit för lite, stressat och kört över mig själv. Nu är det slut på det! Jag vill vara snäll med mig. Jag vill äta nyttigt, sova bra och vara lugn. Är det möjligt? Ja! Vad har hindrat mig tidigare? Det har jag kommit på nu, efter 12 års resa med terapi, regression, meditation, vägledning, coaching, healing, handledning m m. Och det är så enkelt! Jag har gjort den fantastiska upptäckten att det handlar om att älska sig själv. Att älska mig! På riktigt! Inte bara tro eller låtsas. Det handlar om att erkänna sig själv, att acceptera sig själv med fel och brister men även med all kraft och potential. Att våga älska sig själv som den man är. Och att våga vara i sin kraft, i sin strålglans och inte låta någon, eller man själv, förminska en.

 

Då blir det lätt att göra val som man mår bra av. Då blir det lättare att sätta gränser, att ta hand om sig, att äta bra, sluta stressa och njuta mer!

 

Vad hindrar dig från att leva hälsosamt?

Hur kan du leva mer hälsosamt?

Var vill du börja?

 

sAnn